ANTALYA / KEPEZ - Kepez Şehit Hüseyin Gökhan Eriç İlkokulu

ŞEHİT HÜSEYİN GÖKHAN ERİÇ

Şehit Bakım Onbaşı Hüseyin Gökhan ERİÇ; 29 Mart 1988 tarihinde Isparta’nın Yalvaç ilçesine doğmuştur.

Antalya Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulundan mezun olmuş, lise öğrenimini Antalya Hacı Dudu Mehmet Gebizli Lisesi´nde, yükseköğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi´nde tamamlamıştır.

Vatani görevini yerine getirmek üzere 15. Piyade Eğitim Tugayı çavuş Talimgâh Eğitim Bölük Komutanlığı Samsun’da temel eğitimini tamamlayıp; 1 Eylül 2012tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Mühimmat Bölgesi 41. Mühimmat Bölük Komutanlığı’nda göreve başlamıştır. Şehit Bakım Onbaşı Hüseyin Gökhan ERİÇ,  5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar ilinde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mete SARAÇ Kışlası´nda meydana gelen mühimmat deposu patlaması sonucu şehit olmuştur.

Yayın: 19.01.2018 - Güncelleme: 16.08.2023 14:54 - Görüntülenme: 582